Българскатa състезателка Александра Фейгин се класира на 15-о място на световното

...
Българскатa състезателка Александра Фейгин се класира на 15-о място на световното
Коментари Харесай

Родна фигуристка с най-силен резултат на световното за юноши през този век


Българскатa състезателка Александра Фейгин се класира на 15-о място на международното юношеско състезание по фигурно пързаляне в " Арена Армеец " в София. Това е най-силният резултат за страната ни на подобен конгрес през новия век.

За последно влизане в топ 20 на шампионати за юноши и девойки има Христина Василева, която е 19-а през 2000 и 2001 година. Напомняме, че през 2001-а хазаин още веднъж беше София.

В новата си волна стратегия по музика от " Лешникотрошачката " Саша извърши седем тройни скока, което по всяка възможност не е правено от българин на подобен конгрес.

За осъществяването си възпитаничката на Андрей Лутай получи 96.01 точки (53.12 точки за механически детайли и 42.89 точки за съставни елементи на програмата). Така Фейгин приключи със общ брой от 147.50 точки.

Иначе 13-годишната Александра Трусова донесе четвъртата купа на Русия от шампионата с историческо достижение. Тя стана първата състезателка в женското фигурно пързаляне, която извършва чисто четворен дебелак в публично съревнование.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР